Μεσιτικό Βόλου

Μεσιτικό Γραφείο Βόλου Divanis

real estateΗ κτηματομεσιτική εταιρία Διβάνης, εξασφαλίζει στους πελάτες της πολύ υψηλά επίπεδα υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ήθος, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα- επαγγελματισμό της.
Το συγκεκριμένο μεσιτικό γραφείο εδρεύει στο Βόλο και επιχειρεί ολοένα και περισσότερο να ενισχύσει το αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας που ήδη το χαρακτηρίζει.
Η πολυετή εμπειρία στο χώρο των συναλλαγών της ακίνητης περιουσίας και η άριστη γνώση του αντικειμένου, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων δεδομένων στο χώρο της ακίνητης ιδιοκτησίας. Το κτηματομεσιτικό γραφείο Διβάνης διακρίνεται για την άριστη συνεργασία του, αφενός με τον εκάστοτε κάθε φορά ιδιοκτήτη- πελάτη του, και αφετέρου με τους αντίστοιχους κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανισμούς, συμβολαιογράφους, δικηγόρους, τραπεζικούς συμβούλους κτλ. που πλαισιώνουν την κάθε ακίνητη περιουσία. Ενώ παράλληλα, επιδιώκει να χειρίζεται σε πολύ υψηλά επίπεδα εχεμύθειας επαγγελματικές και οικογενειακές ανάγκες των πελατών της.
Το μεσιτικό γραφείο Διβάνης χαρακτηρίζεται για την εντιμότητα, την αμεσότητα και την αξιοπιστία του! Στοχεύει πάντα στην αναβαθμισμένη σχέση του με τους πελάτες του και δεσμεύεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του απέναντι σ’ αυτούς. Σέβεται ιδιαίτερα τις επιδιώξεις των πελατών του και συμπορεύεται με τις ανάγκες τους, επιδιώκοντας την πλήρη κάλυψη τους.
Ποιές όμως είναι η υπηρεσίες του μεσιτικού γραφείο Διβάνης;
Οι παραχόμενες υπηρεσίες του συγκεκριμένου κτηματομεσιτικού γραφείου ποικίλλουν. Μπορεί να είναι από μία απλή διαμεσολάβηση για την πώληση ή την ενοικίαση (μίσθωση) κάποιας ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, οικοπέδου ή επαγγελματικού χώρου, ή ακόμα και μία απλή εκτίμηση του ακίνητου χώρου, μέχρι και έκδοση χρηματικών δανείων μέσω τραπεζών, έκδοση οικοδομικών αδειών ή τοπογραφικών διαγραμμάτων. Σε άριστη συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αρχές ή ειδικούς ιδιώτες αρχιτέκτονες, τοπογράφους και μηχανικούς.
Τι οφείλει να διασφαλίσει ο εκάστοτε πελάτες κατά τη διαδικασία των συναλλαγών του με κάποιο κτηματομεσιτικό γραφείο;
Κάθε πελάτης οφείλει να διασφαλίσει στο υψηλότερο ποσοστό που μπορεί τη νομιμότητα των συναλλαγών του, γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και το μεσιτικό γραφείο συνεργάζεται με άριστους νομικούς συμβούλους- συμβουλαιογράφους, εξασφαλίζοντας τη νομιμότητα των συναλλαγών και των διαδικασιών που ακολουθείται κατά τη διαδικασία ενοικίασης, πώλησης ή αγοράς του εκάστοτε ακινήτου. Σεβόμενο πάντα τον πελάτη του και τις ανάγκες του!

Divanis

Μεσιτικα γραφεια βολος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s