ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Η εταιρεία αποφραξεις.com , δραστηριοποιείται στις αποφραξεις αποχετευσεων τον καθαρισμό και στη συντήρηση αποχετεύσεων. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, μηχανήματα και εξειδικευμένα εργαλεία ώστε να διασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες σε  σε οικονομικές τιμές. Έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, με πεδίο εφαρμογής αποφραξεις βοθρων και αποχετεύσεων.

Αιτίες προβλημάτων στις αποφράξεις.

Το πρόβλημα του βουλώματος προκαλείται συνήθως από την χρόνια χρήση τους. Κύρια αίτια στις αποφραξεις αποχετευσεων είναι η ρίψη, συσσώρευση και στερεοποίηση, υπολειμμάτων. Τα προβλήματα απόφραξης σε αποχετευτικά δίκτυα συνήθως προκαλούνται από ιζήματα, σκουπίδια, ρίζες φυτών και δένδρων. Οι αποφραξεις αποχετευσεων ή σωληνώσεων δεν θα πρέπει να γίνονται με τα καυστικά χημικά και ο λόγος είναι ότι εκτός τις επιπτώσεις που μπορούν να επιφέρουν στην υγεία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα προβλήματα αποφράξεων παντός τύπου.

Συνήθως οι αποφραξεις αποχετευσεων συμβαίνουν όταν δεν γίνεται συχνός καθαρισμός και συντήρηση. Σταδιακά οι σωληνώσεις βουλώνουν από υπολείμματα τροφών, τρίχες ή από μικρό-αντικείμενα τα οποία περνάνε στις σωληνώσεις. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που το βούλωμα των αποχετεύσεων οφείλονται σε κακοτεχνίες του δικτύου.

Οι αποφραξεις  αποχετευσεων καθιστά απαραίτητη την παρέμβαση των ειδικών, για καλύτερα και μόνιμα αποτελέσματα. Η Επίλυση του βουλώματος μπορεί να επέλθει μια ειδική εταιρεία στις αποφραξεις.

Ακόμα στο αποχετευτικό δίκτυο βρίσκουν καταφύγιο παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια. Μπορεί να συνδυαστεί λοιπόν ο καθαρμός και η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου με την απολύμανση του δικτύου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s